Helg betyder stress.

Swedish School Association
P. O. Box 21 324
00505, NAIROBI 

Där har ni min adress.

Igår hade jag en fullspäckad dag. Först bar det av till Village, som är ett stort köpcenter. Jag köpte ingenting, man blir snål när man har vant sig vid Toymarket (socondhand). . . Stress stress stress in i duschen, kläder och smink och sedan springa till bussen. Nu var det dags för teater. Vi såg Sorry, I Love You. Helt klart den roligaste teatern jag har varit på. Fast det är klart jag har inte varit på vidare många. Men hur som helst, den var kalas rolig!

Sedan var det bara att stressa vidare, upp i rummet för städkontroll, ner för trapporna och vidare till Pavement. givetvis var Svenska Skolan först på plats så vi passade på att käka pizza. Sedan öppnades själva klubben. Helt klart den finaste klubben vi varit på, bästa musik spelade det också. Men det var bara vi där. . HELA KVÄLLEN! Alla andra var på något Smirnofparty. Det hade tydligen varit 2000 pers där. Men vi fick göra det bästa av situationen och dansade som dårar.  Wihuuuu! exakt 00:00 firade vi isabelle som fyllde år! Grattis!

Det var så jävla skönt rent utsagt att inte vara bakis idag. Fast som allt annat förde det något negativt med sig, jag orkade inte vräka i mig av den goda brunchen. Men det blir dubbelt upp nästa helg! Just jävlar, då är vi ju på semester! På fredag bär det av till Mombasa en vecka, vilket innebär sol, bad, party och snorkla med Delfiner. Jag ska bo tillsammans med fem goa brudar, så det kommer bli en kanon semester!


Kommentarer
Postat av: Izza

Å jag är så sotis på er semster hehe.... Njut lite åt mig oxå :p. Å ha roligt det är du värd

2007-10-07 @ 18:32:30
URL: http://sv.netlog.com/IzzaZ

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0